Uncategorized

3 bekjennelser om Gastric Sleeve slankeoperasjon i utlandet

Å reise eller ikke reise – det er det brennende spørsmålet for mange som overveier å reise utenlands for en slankeoperasjon. Bariatrisk kirurgi blir ansett som en av de mest effektive slankemetodene, men det å ta valget om å undergå et større kirurgisk inngrep er aldri et enkelt valg. Da kan tilbakemeldinger fra de som allerede har gjort operasjonen være avgjørende – les videre og lær hvordan Gastric Sleeve operasjonen kan forandre liv!

Hva sier pasientene?

Pasientene til slankeklinikkene varier i alder, vekt og helse, men majoriteten opplever imponerende forandringer innen få måneder etter operasjonen. Her er noen tilbakemeldinger fra mennesker som bestemte seg for å gjennomgå en Gastric Sleeve slankeoperasjon i utlandet ved Overvekts Operasjoner Riga:

  • Camilla fra Trondheim var 26 år gammel når hun gjennomgikk operasjonen og hadde en BMI på nesten 36. Hun gikk fra å veie 94,5 kg, til en stabil vekt på 65 kg og en BMI på 24. Camilla understreker at det å ha overflødig vekt, som man til slutt mister, er noe som har påvirket henne både fysisk og psykisk.
  • Ruth fra Kirkenes har mistet hele 23 kg på 5 måneder, etter at hun tok operasjonen. Hun beskriver en hyggelig opplevelse med klinikkens pasientkoordinator, og påpeker at hun følte seg i trygge hender.
  • Tone fra Grimstad roser også servicen hun fikk av pasientkoordinatoren, samt behandlingen hun fikk av sykepleierne, kirurgene og narkoselegene. Hele prosessen, vedrørende å arrangere og undergå operasjonen, tok bare en måned for Tone.

Overvekts Operasjoner Riga tilbyr alle former for slankeoperasjoner, pleie 24/7, og oppfølging i 5 år. Engelsktalende ansatte og personlige koordinatorer er ytterligere fordeler som gjør pasientenes opphold i Riga trygt og hyggelig.

Gastric Sleeve slankeoperasjon utenlands kan være den korrekte løsningen for de som ser etter en banebrytende, men rimelig og økonomisk overkommelig operasjon. For mer informasjon kan du besøke Overvekts-operasjoner.no!

You may also like