Lån

5 tips for deg som ønsker å unne deg noe litt ekstra i vår

 

Føler du akkurat som så mange andre at du gjerne vil gjøre noe i vår for å ikke bli sittende i hverdagen kjedelig snare? Så har du kommet til helt rett sted. Nedenfor kan du lese om våre tips for de der ute som gjerne kan tenke seg å unne seg noe litt ekstra gøy i vår.

 

Oppdater hjemmet ditt

Hvis du ønsker å få inn våren i hjemmet, kan du med disse enkle midler få i orden hjemme. Bytt ut tekstiler som for eksempel gardiner, tepper og puter for å få lysere farger. Hvorfor ikke følge dagens trender ved å investere i matte pastellfarger? En annen billig og enkel idé for å leve opp hjemme, er å male veggene. Du trenger ikke forkunnskap, men hvis du har en pensel og en malerfarge, har du det som trengs for å kunne skape en ny følelse i hjemmet ditt. Du kan kanskje forkjøle deg med noen nye sengetøy – hvem elsker ikke å våkne opp i en seng med nytt sengetøy? Det er jo faktisk en luksus som alle setter pris på!

 

Dra på weekend i Europa

Samle et gjeng med venner og dra på weekend-reisen dere alltid snakket om. På bare noen få timer i flytid kommer man til mange av Europas vakre storbyer. Så bruke feriedagene dine og dra på en etterlengted reise. Hvis dere bestiller reisen en måned i forveien, kan dere også få billetter og hoteller til meget gode priser. Noen ganger kommer livet i veien, og muligheten til å spare penger på forhånd prioriteres. Du har også mulighet for å låne penger gjennom Matchbanker, som alltid gir deg de beste vilkårene. Ex. Lendo: Eff. rente 14,64%, kr 80.000, o/5 år. Kostnad kr 30.666, totalt kr 110.666. På denne måte kan du betale reisen i et tempo som passer deg, samtidig som kan dra på drømmereisen din!

 

Utforsk hjembyen din

Ønsker du å finne noe som ikke betyr at du må spendere mye penger eller feriedager, så vil vi anbefale deg å spendere en helg med å utforske byen du bor i. Sjekk med venner/familie eller kanskje på internett, hva hjemmebyen din har å tilby, og planlegg. Kanskje er det noe koselig kafé du aldri besøkte ,eller til og med et museum med mange spennende ting å se på.

Vil du fortsatt få feriefølelse? Hvorfor ikke prøve det populære konseptet «staycation». Det betyr bare at du bor på et hotell i hjembyen din. Her får du det beste fra begge verdener da du kommer til å våkne opp i en nydelig hotellseng, kan spise hotellbrunsj, mens du er nær hjemmet og derfor ikke trenger å tenke på å planlegge fly eller lignende.

 

Dra på togtur gjennom Europa

Er du en eventyrlysten sjel som liker å reise? I så fall bør du unne deg det som de fleste drømmer om, nemlig å dra på togtur gjennom Europa, eller backpacking som det også kalles! Alt som kreves er en ryggsekk og et Interrailkort. Fordelen med togturen er at du ikke trenger å ha hele turen planlagt ettersom du vil møte folk under reisen. Fordi du ikke trenger å tenke på dyre flybilletter, kan du i stedet velge å gjøre en masse spennende aktiviteter eller spise kjempegod mat.

You may also like