Utstyr

En drømmedag med din sykkel

Forestill deg en varm sommerdag. Du har tatt på deg shortsen eller den blomstrete sommerkjolen, putter posen med piknik utstyr i kurven på sykkelstyret, setter deg på den fine nye sykkelen med behagelig bredt skinnsete og tråkker lett av gårde for å møte vennene dine som venter på deg i parken. For mange som bor i byen er dette en drømmesituasjon om sommeren. Istedenfor å sette seg inn i en varm bil, sitte i kø og til slutt bruke unødvendig lang tid på å lete etter en parkeringsplass, kan man bare cruise av sted på en behagelig bysykkel.

Et annet scenario mange drømmer om er å befinne seg på fjellet med en stilig og stødig mountainbike. Du har syklet deg opp til toppen, nyter utsikten og kan snart sette i gang med belønningen – å fyke nedover terrenget til bunn av fjellet igjen. Du kjenner at pulsen er høy og adrenalinet pumper, og du kan ikke forestille deg en bedre måte å bruke kroppen på.

De to situasjonene som er beskrevet over vil mange kanskje si er rake motsetninger av hvordan man kan tilbringe en dag, men de har én fellesnevner, nemlig en helt essensiell ingrediens: sykkelen. På bikester.no kan du både finne bysykler og mountainbikes, og alle mulige sykkeltyper som befinner seg mellom disse to endene av skalaen. Kanskje du er en person som trenger å komme deg lett rundt i byen, en som trenger et effektivt alternativ til bilen, en som trener mye ved hjelp av sykkel, eller en som søker spenning i fjellene med sykkel. Kanskje er du en som passer til alle disse beskrivelsene. Uansett hva slags type du er vil du finne en sykkel som vil passe perfekt for deg og ditt formål.

Kjøp sykler på bikester.no og nyt din sykkelhverdag!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like