Uncategorized

Er det trygt å investere i kryptovaluta online?

Det reklameres overalt med, at man kan investere i kryptovaluta online. Dette kan virke som et godt investeringsobjekt, men er det egentlig det? Og er det sånn, at kryptovaluta i seg selv er smart å investere i, men det finnes mye svindel på plattformene man kan investere gjennom? Det skal vi se litt nærmere på her.

Trygge handelsplattformer

Man kan jo si at hvis man investerer i kryptovaluta gjennom noen av de store handelsplattformene som finnes på nettet, så må man anta at det er trygt. Plattformer som eToro er verdenskjente for at man kan investere uten kurtasje, og dette er en kjent og velrennomert plattform. Det er på de mer obskure kryptobørsene, og sidene som utgir seg for å være dem, at mange opplever svindel.

Nå skal vi heller ikke forveksle svindel med, at man ikke har fått det ut av investeringen som man kanskje hadde håpet på. Det er aldri noen garanti for fortjeneste når det kommer til investering, og du kan heller aldri regne med at du får den avkastningen du kanskje hadde håpet på. Dermed har du også selv et ansvar som investor om, ikke å investere mer enn det du har råd til å tape.

Når det er sagt, så forekommer jo svindel på nettet, men hvordan?

Er kryptoroboter trygge?

Man kan for eksempel investere gjennom det som heter kryptoroboter. En kryptorobot er en smart investeringsrobot som investerer pengene dine for deg. Roboten foretar en grundig analyse og investerer så gjennom algoritmer. Kryptovaluta er ekstremt volatil, og dermed så man kan utnytte de mange utsving i prisen, hvis man investerer raskt. Bitcoin Prime er et godt eksempel på denne type investeringsrobot, men kan man stole på dem?

Det har vært mange saker der man påstår at kryptoroboter er svindel, men det trenger det faktisk ikke å være. For å være sikker på at den roboten du vil investere gjennom ikke er svindel, kan det derfor lønne seg å lese anmeldelser før du investerer.

Når du sjekker anmeldelser, kan du lett se om folk er blitt svindlet gjennom plattformen. Man skal huske på at folk kan bli sure over at de har tapt penger, og det er ikke nødvendigvis det samme som svindel. Det skal du tenke på når du leser anmeldelser, om det dreier seg om faktisk svindel eller ikke.

Det er altså trygt å investere i kryptovaluta online, hvis du bruker litt sunn fornuft og leser anmeldelser av investeringsplattformer og kryptoroboter før du investerer.

You may also like