Uncategorized

Fine hagemøbler som er godt tilpasset norske hager

ANNONCE

Den norske sommeren er både kort og relativt usikker når det gjelder vær og vind, men den kan likevel by på mange solfylte dager. Da er det greit å kunne kose seg i egen hage, og gode hagemøbler bidrar til at opplevelsen blir så fin som mulig.

Naturmaterialer – tre og stoff

Nordmenn er glade i naturmaterialer, og det gjelder da også innkjøp av hagemøbler. Det er mange som velger en hagestol eller annet møbel i tre, et robust og hardført materiale. Tre trenger selvfølgelig litt mer vedlikehold enn for eksempel plast eller metall, men godt vedlikehold kan gi møbler i treverk lang brukstid. De fleste typer tre bør overflatebehandles jevnlig, men det er også fort gjort med litt planlegging.

De aller fleste puter har trekk i noen type stoff, enten et naturmateriale eller et syntetisk stoff. Det finnes dessuten for eksempel solstoler med store deler i stoff, noe som gir et lunt og rolig inntrykk. Stoff har det best når det oppbevares tørt, for å unngå blant annet jordslag.

Utekjøkken, grill og spiseplass

Å grille er nesten en norsk folkesport, og for enkelte varer grillsesongen året om. Da er det fint å kunne legge til rette for en god grillopplevelse, og det trenger ikke å koste en formue. Enkle ferdige utekjøkken er relativt rimelige, og det er dessuten relativt lett å bygge et eget utekjøkken i løpet av en helg eller to. Husk på at du også enkelt kan legge til rennende vann med tilkobling til hageslangen.

En god spiseplass er viktig hvis du vil kunne bruke grillen og utekjøkkenet mye i løpet av sesongen. Pass på å velge et bord som er stort nok, det er sannsynligvis mange nordmenn som har angret på å velge en standardløsning med bare plass til fire. Det er mye hyggeligere å faktisk kunne samle hele familien, slekten eller vennegjengen rundt et og samme bord.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like