Uncategorized

Fordelen med lystette gardiner

Når en skal kjøpe gardiner så tenker man kanskje aller mest på hvordan det vil se ut i rommet du kjøper til, og hvordan det passer sammen med fargen og møbler. Det er naturlig, og om en klarer å matche alt det så har man gjort noe riktig bare der. Men det er andre betraktninger man må gjøre for å virkelig bli fornøyd, og det er blant annet ved å velge om man vil kjøpe transparente eller lystette gardiner. Det er fordeler og ulemper ved begge, men om du velger lystette gardiner så har du i det minste flere alternativ. En transparent gardin er kanskje fin, lett og gir en sommeraktig følelse, men den beskytter ikke mot solen noe du virkelig kommer til å kjenne en tidlig sommermorgen. Da er det liksom for sent å angre seg også, så ved å velge det så utelukker du et alternativ for deg selv.

Lystette gardiner på Gardinshoppen

Med lystette gardiner kan du få alle fordelene som transparente gardiner gir, bare at du får en total solskjerming om du vil det. Det er jo ikke slik at lystette gardiner må være store og tunge, slik man ser de på film. De kan bli laget i samme kvalitet og tøy, bare et litt annerledes material. Gardinshoppen selger i tillegg gardiner til spesialmål, og det er Varia som er merket de selger. De påstår at du kan spare opp til 70 prosent om du kjøper hos dem, sammenlignet med veiledende utsalgspris hos deres konkurrenter. Så sikre er de på den påstanden at de faktisk også gir deg en prisgaranti på fem prosent.

Velger du lystette gardiner så er det noe som gir hjemmet en slags stemning og atmosfære som ikke mange andre typer av gardiner kan gi deg, så det er noe du definitivt bør vurdere om du er ute etter nye gardiner på Gardinshoppen!

You may also like