Spar penger

GNP Energy leverer strøm til ditt hjem

Strømprisene i Norge er som kjent et omtalt emne, med svingene priser, og store forskjeller i mellom de forskjellige utbydere på markedet. GNP Energy er et selskap opprettet i 2010, og har frem til 2018 operert på det norske markedet under navner Oslo Kraft AS. GNP Energy er ikke et eget kraftproduksjonsselskap, men et selskap som spesialiserer seg og fokuserer på kjøp og salg av energi til sine norske kunder.

GNP har som mål å være en utfordrer på det norske strømmarked, og anser seg selv for å være et uavhengig strømselskap. GNP Energy ønsker å differensiere seg på det norske markedet, og dette gjør de blant annet ved å ha en ekstra ordinær god kundeservice ovenfor sine kunder. GNP Energy har 27 medarbeidere, lokalisert i Sandefjord, og leverer ikke kun strøm til kunder i Norge, men opererer i flere andre nordiske land, som for eksempel Danmark, Finnland og Sverige.

GNP Energy tilbyr sine kunder flere forskjellige pakkeløsninger

GNP Energy ønsker å møte sine kunder, der kundene har behov for det. Dette gjør de ved å tilby flere forskjellige strømavtaler, slik at alle deres kunder kan få en avtale som er tilpasset slik de måtte ønske.  For eksempel tilbyr GNP Energy sine kunder en strømavtale kalt trygghetspakken. Trygghetspakken igjennom GNP Energy er en forvaltningsavtale, hvor GNP Energy Norge hele tiden foretar seg innkjøp og prissikring ut fra den nåværende situasjonen på det norske marked. Denne avtalen gir kundene en topp 10-garanti. En topp 10-garanti betyr at GNP Energy Norge på årlig basis sørger for at deres kunder får en av landets 10 rimeligste strømavtaler tilgjengelig på markedet.  GNP Energy krever ikke betaling på avtalegiro eller E-faktura, og tilbyr også sine kunder å få tilsendt fakturaen pr post mot et mindre beløp, dette gir stor fleksibilitet i forhold til betaling ovenfor deres kunder. Avtalen avregnes på månedlig basis, og skal betales forut. Avtalen har en bindingstid på 12 måneder, og har en lav månedsavgift på 79 norske kroner. Avtalen er åpen for alle kunder som skulle ønske denne ordningen, og bindinsperioden er på 12 måneder. Strømavtalen trygghetspakken har en fast kWT pris, som gir deres kunder et godt overblikk over forbruket, og samtidig gir kundene en stor form for trygghet, da det ikke vil forekomme store utforutsette svingninger i kWt prisene, som ofte kan forekomme på det norske marked.

You may also like