Utstyr

Husk på dette når du investerer i en ny kjølebag

I mange situasjoner er det svært praktisk med en kjølebag, ikke minst når det er snakk om norgesferie med bobil eller campingvogn. Det finnes et stort utvalg moderne kjølebager og kjølebokser, som passer til alt fra en stor bobil til en liten telttur.

Velg en kjølebag tilpasset behovet ditt

Det finnes ingen fasitsvar når det gjelder hvilken kjølebag du skal velge, fordi alle behov er unike. Når du velger kjølebag til camping og bil bør du begynne med å tenke over hvor stor plass du egentlig har behov for, og hvor stor kjølebag det er praktisk å ha med seg. I bobilen kan du gjerne ha med en skikkelig stor kjølebag med innebygget kompressor, eventuelt som komplement til kjøleskap i bilen. Når du skal på telttur er situasjonen selvfølgelig en helt annen, og lav vekt er kritisk.

Det finnes gode kjølebager som kan holde mat og drikke kalde lenge, selv uten bruk av aktiv kjøling. Denne type kjølebager er selvfølgelig enklest å ha å gjøre med, i og med at du slipper å tenke på tilgang til strøm. Samtidig er det ingenting som kan matche en kjøleboks med aktiv kjøling når det er snakk om lengre turer.

Husk på smarte ekstrafunksjoner

Det er også noen kjølebager som har smarte ekstrafunksjoner, de kan være til stor hjelp i hverdagen. Når kjølebagen skal brukes i bilen er det for eksempel praktisk med innebygde isolerte flaskeholdere, der kalde flasker med brus kan plasseres mellom passasjerene.

Større kjølebager har i noen tilfeller også smart holdere for kopper og flasker. Dessuten er ekstra viktig at en større bag har gode løsninger for å bære og trille kjølebagen. Selv om den kanskje skal stå i ro i bobilen største delen av ferien, er det gull verdt at den er enkel å transportere kortere strekninger når det er behov for det.

You may also like