IPL står for «intens pulsating light», og består av milde lysbølger som danner et hvitt lys. En IPL-maskin er rett og slett en laser som absorberer lys fra hårsekkene, og på denne måten setter hårveksten i dvalemodus. IPL-lysbølgene treffer melaninet i håret under huden, og det hvite lyset blir deretter absorbert av hårsekkene. Varmen fra lysenergien setter aktive hår i hvilemodus, noe som gjør at nye hår ikke vokser ut

IPL hårfjerning for inngrodde hår

Risikoen for å få kviser, nupper og inngrodde hår ved barbering eller voksing er relativt stor. Ved voksing vil hår som ryker i stedet for å fjernes fra hårsekken ofte krølle seg og/eller vokse sidelengs inn i huden igjen. Når dette skjer, oppstår det en betennelse i huden, og du får humpete hud og kviser. Det samme skjer ofte ved barbering, spesielt hvis du barberer mot hårets naturlige vekstretning.

Hårfjerning ved hjelp av IPL-teknologi er et godt alternativ til hårfjerning for de som lett får inngrodde hår og nupper på huden. IPL er et pulserende lys som skader hårsekken slik at håret faller av. Det som er så fint med IPL-behandling er at det kun skader hårsekken og ikke huden. Derfor er risikoen for inngrodde hår etter fjerning av hår med IPL hårfjerner minimal. Med IPL holder huden seg kvisefri og vakker.

Mange får svært gode resultater av IPL hårfjerning etter bare en eller to behandlinger. De fleste trenger fortsatt opptil 12 uker på å fjerne all hårvekst i det aktuelle området. Grunnen til at det tar noen uker å fjerne all hårvekst er fordi hårene våre vokser i 3 forskjellige sykluser. Bare hårene som er i aktiv vekstfase behandles.

Om du vil vite mer IPL hårfjerning, og ikke minst hvor du kan kjøpe produkter, så er Iviskin.no et godt sted å starte! Da finner du alt du behøver, samt alt av informasjon i tillegg!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like