Utstyr

HVA KAN GJØRES MED SNORKING?

Spray, plaster og alternative sovestillinger – det er nesten ingenting som ikke er testet i kampen for å få slutt på snorking.

Snorking er et utbredt problem som et stort antall mennesker lider av, og siden den nattlige støyen ikke bare kan påvirke ens egen nattesøvn, men også kan påvirke partneren, er mange desperate etter å finne en metode som kan bøte på problemet.

Markedet vrimler av metoder som hver for seg hevder å kunne kurere snorking, men veien til en god natts søvn kan være en tannskinne.

SLIK KAN EN TANNSKINNE HJELPE DEG

En tannskinne fungerer ved å holde kjeven i en posisjon som holder luftveiene åpne.

Snorking oppstår nettopp på grunn av blokkering av luftveiene, og det er dermed pustevansker som er kjernen i problemet. En tannskinne hjelper deg derfor til å puste optimalt uten hindringer i luftveiene.

En slik tannskinne kalles også snorkeskinne, og hvis du lider av søvnapné tilbys også en apnéskinne. Felles for alle tannreguleringene er at produksjon og veldokumenterte effekt sørger for at du kan la en tannbøyle hjelpe deg med å bli kvitt snorkingen din.

Tannskinner hjelper også mot gnissing med tennene.

ENKELT, RASKT OG EFFEKTIVT

En tannskinne er et effektivt middel mot snorking, men fordelene slutter ikke der.

Hele prosedyren for lage skinnen er enkel, siden skinnen produsert ved en skanning av kjeven din. Basert på denne skanningen og en liten klinisk undersøkelse bestemmes og justeres din personlige tannskinne, noe som gjør en tannskinne til en trygg måte å bli kvitt snorkingen din uten å oppleve smerter underveis.

Du kan derfor se frem til en enkel, rask og effektiv løsning som vil gjøre underverker for snorkingen din.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like