Reise

Hvordan man kan holde seg i form når man er ute og reiser

For mange nordmenn, så er det å holde seg i god form viktig. Noen trener fordi man vil være sterk, noen gjør det for å se bra ut, mens de fleste kanskje gjør det både for å holde seg sterk, samtidig som man ser bra ut. Uansett hva som motiverer en til å trene, så kan det være en utfordring å få tiden til det. Spesielt for de som er mye ute og reiser, kanskje i forbindelse med jobb, så kan det være utfordrende. Hvis man reiser mye, så er det kanskje ekstra viktig å få litt trening inn, i løpet av dagen. Det å reise med tog, fly, og buss kan være veldig stressende, og ofte som bli man nødt til å for eksempel sitte i den samme stillingen i flere timer, noe som ikke er bra for blodomløpet.

Utstyr man kan ta med på reisen

Når man er ute på en jobbreise, så er det begrenset hvor mye utstyr man kan ta med i bagasjen. Man skal både tenke på vekt og utstyrets størrelse, så utstyr som rokkeringer, medisinballer, og annet er selvfølgelig ikke det man bør pakke med seg. En god tommelfingerregel er å alltid ha med seg noen behagelige joggesko, som man både kan bruke til å trene med, men også hvis man bare skal ned og spise frokost på hotellet. Det å gå i dress sko eller høye heler i mange timer, kan både gi gnagsår og smerter, og derfor bør man passe på at man får avlastet fotsålen.

I tillegg til et par joggesko, så bør man ha med en t-skjorte og et par behagelige treningsbukser eller shorts. Utstyr som treningsstrikker, hoppetau og magehjul er lett utstyr som man kan få mange gode økter ut av, særlig hvis man kombinerer det med kroppsvekts øvelser.

 

You may also like