Utstyr

Inspirerende lys

Lys kan være så mangt. For oss i Ledlyskilder er det viktig at lys også er gøy og inspirerende. I mange situasjoner skal lys bare ha én funksjon, og det er å gjøre det mulig å se i et rom når man befinner seg i det. Dette er også utrolig viktig for oss mennesker for å kunne orientere oss. De fleste rom har minst én av denne typen klassiske lyspærer, og det utgjør en nøytral og anonym del av interiøret. På den annen side kan lys være samlingspunktet og nærmest rommets viktigste attraksjon. Derfor skal det også være mulig å gjøre noe annet med denne typen interiør noen ganger. LED strips er noe av det mest kreative man kan finne innenfor kategorien lyskilder, og på ledlyskilder.no kan du finne et stort og bredt utvalg av produkter av denne typen lys.

LED lys strips er ikke bare en kilde til lys, men det er også ekstremt effektskapende. Det er fleksibelt og kreativt og kan brukes til å skape et helt annet uttrykk i rommet enn hva noen annen lyskilde kan. En lys strips kan festes akkurat der man ønsker det, det kan dekke over et så stort område man vil, og det kan gi fra seg nøyaktig den lysstyrken og lys fargen man ønsker. Det er kanskje vanskelig å forestille seg, men dette er en form for lyskilde du kjøper på rull. I mange tilfeller følger det også med en fjernkontroll så du når du vil kan skifte lysfarge og lyseffekt på stripsen. Dette vil si at en lys strips kan fungere som en liten lyskilde i seg selv, men at det i mange rom er en viktigere del av interiøret enn den klassiske lampen som henger i taket.

Du kan skape en koselig fredags kveld, en romantisk middags atmosfære eller fullstendig feststemning med samme lyskilde – bare med et trykk på fjernkontrollen. Fest stripsen bak et møbel for å få det til å stå frem, rundt et bilde for å innramme det i lys eller rundt dørkarmen for å skape et innbydende og spennende uttrykk. Vær kreativ gjennom ledlyskilder.no!

You may also like