Utstyr

Kreative ideer til belysning hjemme!

Reklame

Det er aldri noen ting i veien med å være litt kreativ. Det er noe som faktisk kan gi uventende, positive resultater avhengig på hvor det fører en. Det gjelder definitivt når det er snakk om noe som belysning. Det er ikke sånn at du trenger en lampe til flere tusen kroner for å få det fint hjemme, og du kan like godt bruke en RBG LED strip for å få til mye av den samme effekten. Og fordelen med RBG er at de kommer i flere forskjellige farger, så det kan bli mye moro av det. Det er klart, en slik LED strip er kanskje ikke ideell å bruke i stua, men det er mange andre steder det kan brukes, som for eksempel utendørs.

Som sagt, det handler bare om å være kreativ, og se muligheter i stedet for hindringer. Og da bør du faktisk besøke lenken vi har lagt til, som vil føre deg videre til Lampegiganten. Det er en interessant butikk på veldig mange måter, og har kanskje det aller beste utvalget av lamper og generell belysning som du kan finne i Norge. Bare det gjør det mer interessant, og da behøver du ikke nødvendigvis å fokusere kun på LED strip heller. Da kan du ta en titt på det store utvalget og se om det er noe du har fått lyst til å forandre hjemme. Med tanke på alle de fine designer lampene som finnes der, så er ikke det helt usannsynlig heller, tross alt!

Tips for bruk av RGB LED strip

Dette avhenger til en viss grad på omstendighetene, hvor du bor, om du har en veranda eller uteplass. Men en av fordelene med LED strips er at de er så enkle å montere. Det betyr at du kan feste dem bortimot hvor som helst, og du vil få akkurat den fine og enkle belysningen du er ute etter. Mange av dem kommer også med fjernkontroller, så du kan kontrollere hvilken farge som skal vises, eller om du vil at det skal roteres mellom dem. De kommer i så mange ulike former og varianter, at det er vanskelig å dekke alt her faktisk.

Har du god belysning i garderoben din? Om ikke så kan en RGB LED strip være ideell. Du kan feste deg på en av hyllene i garderoben din, og kjøper du en med bevegelsessensor så aktiveres den når du er i nærheten. Det betyr at den ikke er hele tiden på, og bruker strøm unødvendig. Da har du både en elegant og enkel løsning på et problem, samtidig som det er ganske billig i tillegg. Det er kanskje ikke noe du har gitt så mye ettertanke tidligere, men det er verdt å vurdere og se an hvordan det hele vil passe best mulig for deg.

Som nevnt, er du kreativ og ser etter løsninger i stedet for å tenke på problemene eller hindringene, så er det veldig mye man kan få gjort. Så da er det bare å sette i gang!

You may also like