Reise

Luksuriøs overnatting på safari i Afrika

Det er kanskje noen som gruer seg til å dra på safari i Afrika, og tenker at det er nødvendig å overnatte under svært primitive forhold. Det er svært langt fra sannheten.

Hvis du vil kan du selvfølgelig overnatte under åpen himmel, men hvis du velger en Afrika safari med safaritours.no kan du også velge og vrake blant mange mer luksuriøse overnattingsmuligheter.

Overnatting i luksustelt eller lodge på savannen

Mange av overnattingsstedene omtales som en «lodge», som egentlig kan oversettes til hytte på norsk. Dette handler om faste overnattingssteder som egentlig er å regne som et fullverdig hotell. Det finnes versjoner både med og uten telt, men hvis du overnatter i et telt kan det på ingen måte sammenlignes med klassiske telt som vi nordmenn tenker på dem.

Det handler om luksustelt som egentlig er et hotellrom, bare at veggene er erstattet med teltduk. Alle fasiliteter finnes selvfølgelig, både når det gjelder tilgang til mat, drikke og bad.

Overnatte så tett som mulig på dyrene eller på et vanlig hotell?

Hvis du vil er det også mulig å overnatte i et helt ordinært telt ute på savannen. Når du velger en erfaren arrangør av safarier, er det en trygg overnattingsform. Det vil være en helt spesiell natt der du virkelig kommer tett på dyrelivet.

Samtidig er det selvfølgelig ikke alle som er interessert i å være ute i naturen på natten, og det er ingenting i veien for å dra på dagsturer. Da kan du legge overnattingen til et helt vanlig hotell, der du har ditt eget rom og tilgang til alt som et hotell har å by på.

Det finnes ikke noe rett og feil i forhold til dette, uansett hva du velger vil du oppleve dyrelivet i Afrika. Hvis du ser til at overnattingen skjer på en måte som du er komfortabel med, blir det lettere å oppleve naturen rundt deg.

You may also like