Utstyr

Nå er tiden inne for å gi rengjøringen i hjemmet en oppgradering

Støvsuging står definitivt ikke på topplisten når det gjelder morsomme oppgaver i hjemmet, selv om det kan være befriende når gulvet er støvsugd og rent. Uansett om du har en tradisjonell støvsuger, sentralstøvsuger eller batteridreven støvsuger – jobben med støvsuging er et ork. Derfor er det greit å se nærmere på de mange gode robotstøvsugerne som finnes på markedet.

Smart hverdagsrengjøring uten å løfte en finger

Til å begynne med er det greit å ha riktige forventninger når det gjelder hva en robotstøvsuger egentlig kan og ikke kan gjøre. Den kan helt åpenbart ikke klatre i trapper, flytte på ting eller støvsuge mellom sofaputene. Hovedfunksjonen til en robotstøvsuger er helt enkelt å levere en grunnleggende rengjøring av gulvene hver eneste dag.

Når du får støvsugd gulvet hver dag, reduseres også den samlede mengden støv og skitt i boligen. Etter kort tid til du helt sikkert merke at du ikke trenger å ta så store skippertak med rengjøringen, og du kan heller bruke tiden på å gjøre finpuss.

Alternativer med mopp og andre ekstrafunksjoner

I 2023 finnes det robotstøvsugere med en mengde ulike ekstrafunksjoner. De aller mest kostbare alternativene koster opp mot 20 000 og vel så det, men det er greit å prøve å holde seg i mellomklassen – her finner du ekstrafunksjoner som vil passe til de aller fleste behov.

Rengjøring med mopp er en av de aller mest aktuelle tilleggsfunksjonene, som har utviklet seg til å ha en reell nytteverdi. Konseptet bygger helt enkelt på at robotstøvsugeren har en liten integrert mopp, som dessuten kan fuktes via en innebygget vanntank.

Type gulv har selvfølgelig mye å si for hvor stor nytte en slik moppeløsning vil ha for deg, men i tillegg er det viktig å se på logikken i bakkant. Det finnes for eksempel noen robotstøvsugere som tilpasser bruken av mopp til gulvet på en helt automatisk måte.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like