Reise

Nyati Safari tar deg med til Afrika!

Nyati Safari tilbyr reiser til deg og hele familien til det eksotiske Afrika. Du kan selv velge blant de mange pakkereiser, og finne den reise som passer nettopp deg og ditt reisefølge. Du kan for eksempel nyte et opphold i Nyati Safari Lodge, beliggende ved bredden av Olifants River i Kruger National Park, som er en av verdens med kjente nasjonalparker, grunnlagt i 1926. Det er ingen gjerder eller stengsel i mellom Nyati Safari Lodge og Kruger National Park, som gjør det fritt for dyrene til å ferdes inne på området, og du kan nyte utsikten av elefanter, antiloper og flodhester nede ved elven, og giraffene som går og spiser blader fra trærne på savannen.

Du kan også oppleve «the big 5» på den afrikanske savanne, som består av elefant, bøffel, flodhest, løve og leopard. De har fått betegnelsen fra gammelt av, da jegere mente disse var de farligste og vanskeligste dyrene og jakte og nedlegge på den afrikanske savannen, og derfor er for eksempel ikke giraff en del av de velkjente «the big 5».

Kombiner din safaritur med kvalitet og luksus

Nyati Safari tilbyr flere forskjellige måter å bo på i Nytai Safari Lodge. Dersom du reiser med et reisefølge på over åtte personer får dere muligheten til å bo I Nyati Cheetah Camp, hvor dere får et område på 500kvm for dere selv, det blir stillet en guide/sjåfør samt en kokk til rådighet kun for dere, da formålet er å skape en god personlig relasjon med deres reisende. Dette gir deg også muligheten til selv å bestemme hvordan, og når dere skal ut på safari i den afrikanske bush. Er man en mindre familie på tur kan man bo i de luksuriøse bungalower med utsikt over Olfiants river, og eget privat pool for dere selv. Nyati Safari tilbyr flere forskjellige akkommoderinger slik at du finner det som passer for deg.

 

 

You may also like