Lån

Reis bort i julen

Det nærmer seg jul med raske skritt. Selv om det føles som sommeren nettopp har vært her, så er det ikke lenge igjen til jul. For mange er julen en høytid de ser frem til med glede. For andre ikke fullt så spennende.

Hva med en juleferie til varmere strøk?

Det å reise bort i julen er blitt mer og mer populært. Spesielt blant dem som ikke har barn i den alderen hvor det å være hjemme i julen betyr mye.

Hvor skal man dra?

Hvis man ønsker å oppleve varme i desember er det ikke så ekstremt mange kontinenter man kan dra til, men det betyr ikke at utvalget er lite.

  • I Asia er Laos og Bangladesh steder som kan være fint å besøke i desember. Lite regn og ikke altfor høye temperaturer gjør denne tiden behagelig for turister.

  • I Thailand begynner regnet nå å avta og været blir gradvis varmere.

  • Maldivene er også et godt alternativ, selv om prisene er noe høyere der.

  • Cabo i Mexico er midt i blinken for dem som vil vekk fra julemaset og snøværet. Her finner du kritthvite strender og 25 plussgrader.

  • De karibiske øyene Jamaica og Bahamas er gode alternativer med stabilt vær og meget gunstige temperaturer.

  • Rødehavet og Egypt er glimrende for dem som elsker dykking.

  • Av de mer eksotiske steder byr Belize og Honduras i Sentral-Amerika på fint vær, eksotiske fisker og vakre korallrev.

  • Australia er også et yndet reisemål for de eventyrlystne. Med tørt vær og rundt 25 varmegrader melder sommeren sin ankomst i desember. Gode muligheter for bading og surfing, kombinert med et rikt dyreliv, garanterer en drømmeferie for både store og små.

Forslagene er hentet fra nettsiden; reisetips.nettavisen.no

I forslagene over finner du reiser i alle prisklasser. I tillegg kan det være en ide å sjekke innom nettsider som tilbyr restplasser. Da kan man finne en super ferie til en rimelig penge.

Trenger du finansiering* så finner det det på https://primebanks.org

*Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

You may also like