Spar penger

Slik sparer man penger ved sengekjøp

Kjøp av ny seng er en uunngåelig del av livet. Senger holder ikke for evig og derfor bør de også skiftes ut når de ikke lenger er like behagelige å sove i. Når det kommer til barn så blir man også nødt til å skifte ut enten madrass eller hele sengen med jevne mellomrom ettersom at de vokster i høyden når de blir eldre. Sengekjøp kan kanskje virke som penger ut av vinduet på noen måter, men sannheten er den at en god seng er viktig for en god natts søvn. Sover man dårlig og får man smerter i rygg og nakke på grunn av feil seng så kan dette også gå ut over arbeidet eller skolen. Et sengekjøp behøver heller ikke å gjøre en blakk.

Følg med i tilbudsavisene

Konkurransen blant sengeprodusentene er høy. Det kan virke som at det ligger en møbelbutikk på hvert eneste hjørne og nesten alle hypermarkeder tilbyr madrasser og senger til en billig penge. Derfor kan det virkelig lønne seg og følge med på tilbudsavisene og slå til når drømmesengen kommer på tilbud. Ettersom at konkurransen på sengemarkedet er så høy gjør dette at prisene blir presset ned noe som er en fordel for forbrukerne.

Når det kommer til selve sengen så ligger kontinentalsenger og regulerbare senger i det høye prissjiktet. Ønsker man en god og billig seng så bør man gå for en rammemadrass. Er man på utkikk etter en madrass til en baby eller et barn kan man med fordel kjøpe en memoryskummadrass. Disse madrassene er litt dyrere enn de normale skummadrassene laget i kaldt skum, men de gir god støtte til babyen eller barnets kropp, og er billigere enn en rammemadrass. Derfor er madrasser i memoryskum perfekt til babyer og barn i vekst.

Les mer om skummadrasser hos Sovbedre.com og få hjelp til og velge beste madrass.

You may also like