Reise

Som backpacker ligger verden for dine føtter!

Som backpacker får du en enestående mulighet til å oppleve verden på en ny måte, du møter spennende kulturer og skaper vennskap for livet. Backpacking direkte oversatt betyr å reise med ryggsekk, og fra gammelt av var det nettopp dette man gjorde, pakket sin ryggsekk og hadde verden for sine føtter. Backpacking er ofte en billigere måte å reise på enn den tradisjonelle ferie, da man ofte bor flere sammen og reiser i grupper. I dag finnes det flere måter å backpacke på, du kan selv stå for å arrangere din reise, eller du kan kontakte et reiseselskap som har arrangerte turer rundt om i verden. På Adventureno finner du flere forskjellige reiser og destinasjoner, som helt sikkert vil kunne tilfredsstille din indre «explorer». Som backpacker får du muligheten til å oppleve severdigheter, kulturer og arkitektur som er unikt for det landet eller området du reiser, og på denne måten oppleve verden på en helt ny måte.

Du kan reise ut i verden med dine venner, eller du kan reise alene, og skape nye vennskap på din vei. De fleste som velger en arrangert backpacker reise i dag, kontakter de forskjellige utbydere på markedet, og bestiller reiser til de deler av verden som appellerer til en selv. Fordelen ved at du bestiller igjennom disse selskap, er at de ofte har et godt sammensatt program, og har stor viten om landet og området du befinner deg i. Det eneste du skal gjøre som backpacker når du bestiller igjennom et reiseselskap er å oppleve verden tett på, under den åpne himmel, og til fots. Du skal ikke bekymre deg for hvordan du kommer deg fra sted til sted, og heller ikke hvor du skal tilbringe natten. Som backpacker vil du oppleve nye sider av deg selv, og utvikle deg som person, du ser verden med friske øyne og fra et perspektiv som ikke er mulig fra andre steder. Du lærer å ta selvstendige valg, både på vegne av deg selv, men også på vegne av andre.

3 gode grunner til å oppleve verden som backpacker.

 

Opplevelser for livet

 

Du ser verden fra et nytt perspektiv, du fokuserer på nåtid og hvor reisen bringer deg neste dag. Hva skal du se, og hvor fører reisen deg videre. Som backpacker er du med på selv å bestemme din reise og din destinasjon, mens hverdagens gjøremål blir lagt igjen hjemme i Norge.

 

 

Nye kulturer

 

Du møter nye kulturer og mennesker, som lever på en annen måte enn vi gjør her i Norge. Du får muligheten til å smake spennende mat, og kanskje lære litt av et fremmed språk? Se hvordan lokalbefolkningen bor, og opplev arkitektur som kan være opptil flere 1000 år gamle.

Et fellesskap

 

Når du reiser ut i verden som backpacker og møter likesinnede, har dere sammen en felles interesse, nemlig å oppleve verden. Man kan dele sine opplevelser med andre og sammen, enten det er i den Colombianske regnskog, eller langs de hvite strender på Zanzibar.

 

 

 

 

You may also like